tel +31(0)36 - 540 31 75 Nederlands English Deutsch
Home
Home
KORTING
Boek uw verblijf in één van onze lodges nu rechtstreeks via deze site tegen het allerlaagste tarief!

Altijd de beste prijs gegarandeerd! Boek direct
Menu
empty
  • slide21
  • slide22
  • slide9
  • slide7
  • slide23
  • slide24
  • slide26
Virtuele tour Lodgerie

Hotel Lodgerie Het Groene Geheim

Een bijzonder hotel met luxe lodges en zalen verhuur

Op een unieke prachtige locatie in Almere Flevoland, omgeven door bos en water, ligt Hotel Lodgerie “Het Groene Geheim”. Het Groene Geheim is een exclusief hotel en lodgerie met alle comfort voor een ontspannende vakantie, een teambuilding weekend of een geslaagde conferentie. De lodges bieden een bijzondere combinatie van een luxe hotel of vakantie appartement én de gastvrijheid en persoonlijke benadering van ons team. 

Hotel Lodgerie Het Groene Geheim bestaat uit zeven luxe gastenverblijven en twee sfeervolle multifunctionele (vergader) zalen. Voor particulieren de ideale plek om te onthaasten in onze mooie landelijke omgeving. Hotel Lodgerie Het Groene Geheim ligt midden in prachtige bossen waar u volop kunt wandelen en fietsen. Voor bedrijven bieden wij complete arrangementen voor vergaderingen, heidag of teambuilding (weekend) met overnachtingsmogelijkheden en een ontbijt service. 

Op deze website vindt u alle informatie over onze Lodgerie, de sfeervolle multifunctionele relax- en vergader zalen en alle extra’s die wij u bieden. In overleg stellen wij graag een persoonlijk- of bedrijfsarrangement samen. Bekijk ook eens de virtuele tour van ons terrein, de lodges en de zalen.

Kortom, welkom in Hotel Lodgerie “Het Groene Geheim”!

 

Standaard lodge (2 pers.)
vanaf € 95,- lodge / nacht

Een twee persoons luxe en ruime lodge met pantry en zitje. Geschikt voor een luxe overnachting na een zakelijke bijeenkomst.

Lees verder

Luxe lodge (2 pers.)
Vanaf € 130,- lodge / nacht

Een twee persoons luxe en ruime lodge met complete keuken en unieke bad beleving. In deze lodge kunt u samen tot rust komen, genieten en relaxen.

Lees verder

Luxe lodge (4 pers.)
Vanaf € 188,- lodge / nacht

Een vier persoons luxe en ruime lodge met complete keuken en unieke bad beleving. In deze lodge kunt u met vrienden of familie genieten.

Lees verder