tel +31(0)36 - 540 31 75 Nederlands English Deutsch
Home
Home
KORTING
Boek uw verblijf in één van onze lodges nu rechtstreeks via deze site tegen het allerlaagste tarief!

Altijd de beste prijs gegarandeerd! Boek direct
Menu
empty

Over ons

Ons bijzondere plekje in het groen te delen met anderen


Wij zijn Femmy Kunnen en Jan Verduyn. Samen hebben wij een agrarisch bedrijf en we zijn tevens trotse eigenaren van een voormalige geitenboerderij met potstal. Al jaren dromen wij ervan ons bijzondere plekje in het groen te delen met anderen.

Het plan:
Wij wonen in een mooie groene omgeving aan het Michauxpad. De omgeving is geschikt voor toerisme, (groene) recreatie en vakantie. Een aantal jaren geleden hebben wij de stap gezet en besloten de voormalige geitenstal (potstal) naast ons huis, te transformeren naar een mooi resort met zeven luxe lodges en multifunctionele ruimtes.

De bouw is in 2011 gestart en op 10 mei 2012 was het dan eindelijk zover: Mevrouw Annemarie Jorritsma, toen burgemeester van Almere, kwam de Lodgerie officieel openen.


Wij verwelkomen u graag als gast om met alle comfort en luxe van deze unieke plek te kunnen genieten. Bekijk onze uitgebreide omschrijving van de lodges en stel zelf uw belevenis samen. Reserveren kunt u via ons reserveringsformulier, of neemt u voor vragen of meer informatie contact met ons op!