tel +31(0)36 - 540 31 75 Nederlands English Deutsch
Home
Home
KORTING
Boek uw verblijf in één van onze lodges nu rechtstreeks via deze site tegen het allerlaagste tarief!

Altijd de beste prijs gegarandeerd! Boek direct
Menu
empty

Actief in de natuur

Ontdek Flevoland vanuit deze unieke locatie


Hieronder vindt u enkele tips en suggesties voor uw verblijf in Lodgerie Het Groene Geheim. 

Oostvaardersplassen
Op ca. 15 minuten autorijden bent u bij Natuurgebied de Oostvaardersplassen. Een uniek gebied in Europa. U waant zich in het Nederland van duizenden jaren geleden. Uitgestrekte graslanden, waterplassen met zeldzame watervogels en een ongerept moerasgebied. In het gebied leven vele soorten watervogels, herten, runderen en Koniks paarden. Er is een natuurbelevingcentrum en speciale vogelspotplaatsen. Kijk voor meer informatie op www.oostvaardersplassen.nl

GPS routes van AbelLife
Via een speciale App op uw telefoon van AbelLife beleeft u de spannendste, leukste en mooiste routes in de Flevopolder. Met de fiets, wandelend of met de auto. 

Stadlandgoed De Kemphaan
Op wandelafstand ligt Stadslandgoed De Kemphaan. Het is een groot park waar u kunt wandelen en fietsen. Op het landgoed is ook Stichting AAP gevestigd, een opvangplaats voor inheemse diersoorten. Het buitenverblijf van de apen is vrij te bezichtigen. Ook is er een Stadsboerderij aanwezig met zoogkoeien, een schaapskooi met schapen, geiten en varkens. Van april tot en met oktober vinden er regelmatig voorstellingen en activiteiten plaats. Elke zaterdag is er een biologische boerenmarkt. De Almere Jungle heeft een heel natuurlijke inrichting waardoor ook inheemse diersoorten zich er goed thuis voelen. In het dierenopvangcentrum vindt u diverse vogelsoorten, reptielen en amfibieën.

Activiteiten en bezienswaardigheden
Er zijn in en om Hotel Lodgerie Het Groene Geheim allerlei activiteiten en bezienswaardigheden zoals Land Art de groene kathedraal, de bossen van Staatsbosbeheer,  Klimpark Fun Forest, Restaurant buitengewoon lekker en nog veel meer. 

Dauwtrappen
Als u er ’s ochtends vroeg in alle rust op uit trekt, is de kans groot dat u bevers, reeën, vossen en vele vogelsoorten tegenkomt. 

Agrarisch gebied
Wij raden u zeker aan een rondrit te maken door het agrarisch gebied in Flevoland.