tel +31(0)36 - 540 31 75 Nederlands English Deutsch
Home
Home
KORTING
Boek uw verblijf in één van onze lodges nu rechtstreeks via deze site tegen het allerlaagste tarief!

Altijd de beste prijs gegarandeerd! Boek direct
Menu
empty

Kunst en cultuur

Alles binnen handbereik


In Almere-Stad ligt City Mall Almere, waar u urenlang kunt winkelen, een terrasje kunt pakken, de megabioscoop kunt bezoeken of naar een theatervoorstelling in de Stadsschouwburg. Het centrum staat bekend om de moderne architectuur.

Almere-Haven heeft een knus centrum met verschillende speciaalzaken, kledingboetiekjes en een gezellige Havenkom met boten, terrassen, restaurants en uitzicht op het Gooimeer. 

Almere Buiten bestaat uit winkelcentrum Buitenmere Shopping Center en Doemere Megastores. U vindt hier alles op het gebied van huis & tuin en mode en lifestyle, maar ook supermarkten, banken en horeca. Een heel compleet winkelcentrum waar u voor alles terecht kunt en dat nog steeds groeit.

Uniek in de omgeving: Land Art. Kunstenaars hebben kunstobjecten toegevoegd aan het bestaande landschap. Land Art heeft raakvlakken met de oeroude steencirkels zoals Stonehenge, de piramides van Gizeh,precolumbiaanse tempels en Japanse zentuinen. In de directe omgeving ligt De Groene Kathedraal, onderdeel van Land Art. De Groene Kathedraal is via een speciale fietsroute te bereiken.

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Stadsschouwburg. Ook worden in Almere vaak evenementen georganiseerd. Als u de brug overgaat, bent u zo in Amsterdam of het authentieke Gooi.