tel +31(0)36 - 540 31 75 Nederlands English Deutsch
Home
Home
KORTING
Boek uw verblijf in één van onze lodges nu rechtstreeks via deze site tegen het allerlaagste tarief!

Altijd de beste prijs gegarandeerd! Boek direct
Menu
empty

Beversafari arrangement

Bevers spotten per kano met Staatsbosbeheer

In samenwerking met Staatsbosbeheer organiseert Lodgerie Het Groene Geheim een onvergetelijke beversafari per kano in de Hoge Vaart in de omgeving van de Lodgerie.

Tijdsplan beversafari:
- Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken in uw 2 persoons de luxe lodge en heerlijk onthaasten.
- Om 17.00 uur wordt u getrakteerd op een warme maaltijd.
- Om 18.00 uur ontvangt de boswachter van Staatsbosbeheer u in het infocentrum op stadslandgoed de Kemphaan. Het stadslandgoed ligt op slechts 500 meter afstand van Lodgerie Het Groene Geheim.

Na een korte uitleg wandelt u met de boswachter door de bossen naar de trailerhelling waar kano’s klaar liggen in de Hoge Vaart voor deze bijzondere excursie BEVERS SPOTTEN!! Staatsbosbeheer gaat ervan uit dat elke deelnemer aan de excursie minimaal zwemdiploma A heeft.

Om ca. 22.00 uur zit de excursie er op en wordt u per kano vlakbij Lodgerie Het Groene Geheim afgezet. Daarna kunt u nog heerlijk genieten van alle luxe die de Lodgerie u biedt.

De volgende ochtend wordt een heerlijk ontbijt van streekproducten bij uw lodge bezorgd op het tijdstip wat vooraf met u is afgesproken.

Dit bijzondere beversafari arrangement wordt ook in 2019 weer georganiseerd. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws.  Wegens het succes van vorig jaar adviseren wij u tijdig te reserveren!

Het totale arrangement omvat: een overnachting met ontbijt van streekproducten, een warme maaltijd en het toegangsbewijs voor de bevers spotten excursie van Staatsbosbeheer. 

Groepsarrangement: Het is ook mogelijk dit arrangement te reserveren als groep (min. 10 - max. 16 personen). Informeer voor de speciale groepstarieven en mogelijkheden via het contactformulierof bel ons op 036 540 3175.