tel +31(0)36 - 540 31 75 Nederlands English Deutsch
Home
Home
KORTING
Boek uw verblijf in één van onze lodges nu rechtstreeks via deze site tegen het allerlaagste tarief!

Altijd de beste prijs gegarandeerd! Boek direct
Menu
empty

Omgeving

Unieke locatie in Boswachterij Almeerderhout, Flevoland


Hotel Lodgerie Het Groene Geheim ligt op een unieke locatie in Flevoland. In de directe omgeving kunt u genieten van ongerepte natuur, water, stilte en rust. Er is een trailerhelling in de buurt, voor mooie vaartochten in de polder, het Gooimeer en het Markermeer. Binnen enkele minuten staat u op de 27 holes Golfbaan van Almeerderhout. U kunt ook een bezoek brengen aan het dynamische stadscentrum van Almere en de Schouwburg. Of u gaat naar het Gooi waar u o.a. de authentieke dorpjes Blaricum en Laren kunt bewonderen. Er zijn in de directe omgeving een aantal zeer goede restaurants, wij adviseren u hier graag over. 
 

Bosrijke omgeving

Hotel Lodgerie het Groene Geheim ligt in Boswachterij Almeerderhout, met 1.400 hectare het grootste bosgebied van Almere. De boswachterij bestaat uit vier bossen: Het Waterlandse Bos, Het Cirkelbos, Weteringpark, het Kathedralenbos en Stadslandgoed De Kemphaan. In de bossen leven dieren zoals reeën, herten, vossen, konijnen en (roof)vogels. 
 

Water

Boswachterij Almeerderhout ligt verscholen achter de Gooimeerdijk. De Flevopolder is een waterrijk gebied. Het wordt omsloten door het Gooimeer, het Markermeer en het IJsselmeer. Er zijn vaarten, waterplassen en sloten. Almere heeft ook talrijke stranden waar u kunt zwemmen of surfen. Ook zijn er veel mooie plekken voor hengelsportliefhebbers en vogelspotters.
 

Almere

Almere is een dynamische stad, verdeeld in een aantal stadsdelen met elk een eigen identiteit en bijzonderheden. Er is veel cultuur en architectuur in de stad te vinden.