tel +31(0)36 - 540 31 75 Nederlands English Deutsch
Home
Home
KORTING
Boek uw verblijf in één van onze lodges nu rechtstreeks via deze site tegen het allerlaagste tarief!

Altijd de beste prijs gegarandeerd! Boek direct
Menu
empty

Actief vergaderen

Vergaderen EN een outdoor activiteit in één dag


Geen tijdrovende en kleurloze besprekingen meer, maar een actieve vergadering vol daadkracht, plezier en inspiratie. Dat is wat Hotel Lodgerie Het Groene Geheim voor u kan organiseren in samenwerking met Outdoorpark SEC Survivals en Boei2.

U vergadert op de Lodgerie, een sfeervolle locatie in de natuur van Flevoland met alle gewenste faciliteiten. Er is gratis Wifi, een 50 inch plasmascherm en drie flip-overs. Daarnaast kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch, diner of barbecue. Zelfs een luxe overnachting met ontbijtservice is mogelijk! Bovendien gaat u aan de slag met een leuke en uitdagende outdooractiviteit. Lichaam en geest op een andere manier gebruiken zorgt voor betere verwerking van de besproken stof. Dit maakt actief vergaderen erg nuttig voor uw bedrijf.

Verschillende outdoor activiteiten kunnen op de Lodgerie plaatsvinden en andere vinden plaats bij SEC Survival welke op loopafstand is van De Lodgerie. Daarom kan de outdooractiviteit op elk moment gepland worden: voor of na uw bijeenkomst, als energieke start of als gezellige afsluiting. Maar ook tussen twee vergadermomenten in is het heerlijk om even naar buiten te gaan en nieuwe inspiratie op te doen. Laat ons weten wat u uw wensen zijn, alles is mogelijk!


U heeft wat betreft de outdoor activiteiten in samenwerking met SEC survival de keuze uit:

  • Workshop Boogschieten: oefen uw focus en precisie. Kom snel tot de kern met een ontspannen wedstrijdje
  • Spannende Zeskamp: speelse competitie in teamverband, gericht op extern concurreren en intern samenwerken
  • Teambuilding Avontuur: actief programma gericht op kennismaken, communiceren en samenwerken
  • Gezellig Boerengolf: een plezierig en ontspannen spel dat voor iedereen toegankelijk is
  • Energieke Kanotocht: actieve ontspanning zorgt voor verfrissende ideeën
  • Actieve Survival: uitdagend, sportief en heel geschikt om vaste patronen te doorbreken
  • Bamboebouwen: bamboe als metafoor voor uw organisatie. Welk team zorgt voor de snelste groei? Welk team bouwt het stevigste fundament?
En u heeft wat betreft de outdoor activiteiten in samenwerking met Boei2 de keuze uit:

Meeting-break:
Een hele dag vergaderen en wilt u tussendoor even iets anders? Dat kan bij Lodgerie Het Groene Geheim. Een korte Segway workshop/try-out als actieve onderbreking van uw meeting. U kunt nu bij Lodgerie Het Groene Geheim een behendigheidsparcours doen op en met de Segways. U krijgt uitleg waarna u zelf het behendigheidsparcours kan afleggen.  Na deze verfrissende meeting-break kunt u weer fris uw meeting vervolgen.

Groepen vanaf 10 personen.
Duur workshop: vanaf 30 minuten


Segway tour:
Na een middag vergaderen toe aan een activiteit voor de teambuilding of om alle besproken stof eens goed te overdenken in de rustige natuur die De Lodgerie zich rijk is? Lodgerie Het Groene Geheim werkt samen met Boei 2 om de Segway tour mogelijk te maken vanaf Lodgerie Het Groene Geheim. U maakt na of tijdens uw meeting een mooie tour op maat gemaakt voor u, door de mooie landelijke bosrijke omgeving van De Lodgerie. Wel actief maar niet vermoeiend!

Aantal personen: minimaal 4.
Duur: 2 uur
  

Offerte aanvragen